Jdi na obsah Jdi na menu

NE-E-SHOP

NE-E-SHOP...

....funguje tak, že napíšete na e-mail: hudebniskolaabc@centrum.cz o co máte zájem, připíšete adresu, na kterou chcete vybrané věci zaslat a pak už jen čekáte na balíček s fakturou, na základě které pak zašlete danou částku na uvedený účet.

Věříme Vám a jsme rádi, že máte o naši nabídku zájem.

   Každý člověk by měl mít několik radostí, které mu pomohou překonávat i ty méně světlé okamžiky v jeho životě. Jednou z těch radostí může být právě hra na hudební nástroj. Větší potěšení pak můžete mít, když si zahrajete s někým společně a vůbec největší radost vám přinesou děti, ve kterých vzbudíte opravdový zájem o hudbu.

   Řada pracovních sešitů Flétnička vám může být dobrým pomocníkem při získávání zájmu vašich dětí o hru na zobcovou flétnu. 
 
   Výběr nástroje: Přestože zpočátku nemůže být řeč o nějakém kloudném hraní, je dobré, aby flétna, na kterou budou děti začínat byla skutečným hudebním nástrojem. Flétnička pořízená v hračkářství může mít sice pěknou barvičku, ale zvuk, který na ni lze vyloudit, nebývá moc uspokojivý. Nehledě na to, že některé typy mají výrazně podsunutou palcovou dírku (děti si tak vytvářejí špatný návyk držení).  Proto pořiďte dětem SOPRÁNOVOU ZOBCOVOU FLÉTNU – nejlépe v nějakých hudebninách.
 
 Poštovné a balné pro sešity flétnička 40,- Kč

l1150164.jpg

Flétnička I.

 

Tento pracovní sešit (noty)  má formu omalovánek, písničky jsou řazeny tak, aby postupně rozvíjely hráčské dovednosti. Je zde kladen důraz na srozumitelnost a přehlednost – text jen k písničkám. 

 Děti se naučí prvních pět tónů h1, a1, g1, c2 a d2 a několik písniček v G dur. 

Formát A5, 32 str.

 Cena 50,- Kč.

BONUS: K tomuto sešitu najdete na YOUTUBE výuková videa zdarma na kanále "Martina Koutná".

 

 

 

l1150167.jpg

 

 

 

 

 

 

 


20170122_120332.jpgFlétnička II.

  Tento pracovní sešit (noty)  má formu omalovánek, písničky jsou řazeny tak, aby postupně rozvíjely hráčské dovednosti.           Flétnička II. volně navazuje na první díl. Tónový ozsah se rozšíří o e1, fis1 a d1 (zapojí se pravá ruka). Hrajeme písničky v D dur.

Formát A5, 32 str.

Cena 50,- Kč.

 

 

 

 

20170122_120357.jpg

 

Poštovné a balné pro knížky Flétničkovi je 40,- Kč

fletnickovi-1.jpgJak soprinka našla ztracenou písničku

- kniha a CD 

Kniha zábavnou a naučnou formou vede k prvnímu seznámení s rodinou zobcových fléten (sopránová, altová, tenorová a basová). Veselé povídání s písničkami provází děti příběhem, ve kterém poznají všechny čtyři flétny, jejich vlastnosti, nálady a barvy. Pevná vazba, 44 stran, rozměry: 155x195. Obsahuje CD - příběh vypráví Jiří Lábus, dále účinkují: Alice Nelis, Vít Sázavský, soubor barokníck zobcových fléten Windways a další. Při nahráváni CD nebyly použity žádné elektronické zvuky a nástroje.                       

Cena 250,- Kč

 

 

fletnickovi-2.jpgKdo  to tady bručí

- kniha a CD   

Volné pokračování o rodině Flétničkových. Tentokrát vyrazí tatínek Basík se synem Tenůrkem do hor za svými kamarády medvědy Fagůtkem a Tubíčkem. Tak objeví, že v horách se nežije v norách a jaká že je to krása, když zazní basový tón...

 Cena 299,- Kč

 

 

 

fletnickove-tricko-barevne.jpgTričko s flétničkovým kašpárkem a nápisem: Já hraju na flétnu....a na co hraješ ty? Tričko je jen v jedné velikosti č.135 (6 let, 122 cm)

Cena: 170,- (poštovné 40,- Kč)